BoS / NNST op 20 november weer een succes

BoS / NNST op 20 november weer een succes

Op 20 november organiseerde sv SCN weer het combinatietoernooi BoS / NNST in Groningen met deelnemers uit heel Nederland en Noord-Duistland. Het was sportief, soms ook uitdagend, maar vooral gezellig. De fotocompilatie (compilatie) geeft een goed indruk. Indien u een afbeelding met hoge resolutie wilt ontvangen, laat dat dan weten per e-mail naar toernooien@schermcentrumnoord.nl onder vermelding van het nummer van de afbeelding.

Am 20. November organisierte der sv SCN das Kombinationsturnier BoS/NNST in Groningen mit Teilnehmern aus den ganzen Niederlanden und Norddeutschland. Es war sportlich, manchmal herausfordernd, aber vor allem lustig. Die Fotozusammenstellung (compilatie) macht einen guten Eindruck. Wenn Sie ein hochauflösendes Bild erhalten möchten, teilen Sie uns dies bitte per E-Mail an toernooien@schermcentrumnoord.nl unter Angabe der Bildnummer mit.

On November 20, sv SCN organized the combination tournament BoS / NNST in Groningen with participants from all over the Netherlands and Northern Germany. It was sporty, sometimes challenging, but above all fun. The photo compilation gives (compilatie) a good impression. If you would like to receive a high-resolution image, please let us know by e-mail to toernooien@schermcentrumnoord.nl stating the number of the image.

Succesvol Toernooi 19-11-2023

Op 19 november vorig jaar was er bij Schermcentrum Noord een vriendschappelijk toernooi voor alle belangstellende schermers uit Noord Nederland en Duitsland. Na vele spannende potjes zijn bijna alle deelnemers

Lees verder »

Nieuw bestuur sv SCN

Op de ALV van 20 maart 2023 hebben de leden van schermvereniging SCN een nieuw bestuur gekozen. Fred Hilhorst gaat nog even door als penningmeester, maar Ferdi van der Werf

Lees verder »