Sporthopper

Sporthopper

Sporthopper is een initiatief van 050sport Groningen.  Jongens en meisjes van de basisscholen kunnen 3x per jaar op een voordelige wijze kennismaken met een hele ruime keuze aan sporten.

Ook SchermcentrumNoord doet mee aan dit initiatief.

Via de website van de Sporthopper kunnen de scholieren zich opgeven voor de schermsport. Dit kan dus niet direct via SchermcentrumNoord zelf.

We hebben in de regel plaats voor maximaal 8 scholieren op de maandagavond training en 8 scholieren op de donderdagavond training.

Zijn er meer belangstellenden dan worden deze op een wachtlijst geplaatst.

Als de inschrijving is gesloten en de vereniging krijgt de namen van de deelnemers door, nemen wij contact op via een e-mail. Er vallen altijd deelnemers af zodat we met regelmaat ook kinderen van de wachtlijst kunnen uitnodigen.

Succesvol Toernooi 19-11-2023

Op 19 november vorig jaar was er bij Schermcentrum Noord een vriendschappelijk toernooi voor alle belangstellende schermers uit Noord Nederland en Duitsland. Na vele spannende potjes zijn bijna alle deelnemers

Lees verder »

Nieuw bestuur sv SCN

Op de ALV van 20 maart 2023 hebben de leden van schermvereniging SCN een nieuw bestuur gekozen. Fred Hilhorst gaat nog even door als penningmeester, maar Ferdi van der Werf

Lees verder »