Sporthopper

Sporthopper

Sporthopper is een initiatief van 050sport Groningen.  Jongens en mesjes van de basisscholen kunnen 3x per jaar op een voordelige wijze kennismaken met een hele ruime keuze aan sporten.

Ook SchermcentrumNoord doet mee aan dit initiatief.

Via de website van de Sporthopper kunnen de scholieren zich opgeven voor de schermsport. Dit kan dus niet direct via SchermcentrumNoord zelf.

We hebben in de regel plaats voor maximaal 8 scholieren op de maandagavond training en 8 scholieren op de donderdagavond training.

Zijn er meer belangstellenden dan worden deze op een wachtlijst geplaatst.

Als de inschrijving is gesloten en de vereniging krijgt de namen van de deelnemers door, nemen wij contact op via een e-mail. Er vallen altijd deelnemers af zodat we met regelmaat ook kinderen van de wachtlijst kunnen uitnodigen.

Jaarkalender op de website

Vergeet niet af en toe te kijken op onze website naar de aankomende evenementen (https://schermcentrumnoord.nl/events/). Of nog beter: integreer de activiteitenkalender van SCN in jouw agenda (“Abonneer op kalender”).

Lees verder »

BoS / NNST op 20 november op SCN

Op zondag 20 november organiseert SV SCN weer een BOS/NNST-toernooi. In de ochtend is er een recreatief jeugdtoernooi (floret) is voor alle niveaus (het zogeheten Best-of-Six toernooi). In de middag

Lees verder »

Sporthopper

Sporthopper is een initiatief van 050sport Groningen.  Jongens en mesjes van de basisscholen kunnen 3x per jaar op een voordelige wijze kennismaken met een hele ruime keuze aan sporten. Ook

Lees verder »