Bestuur

Bestuur

Commissies

Binnen de schermvereniging SCN is een aantal commissies actief. Deze zijn van groot belang voor de ondersteuning van de schermers en hun sport. Er is een materiaalcommissie die zorgt voor de wapens en uitrustingen van vereniging. Daarnaast is er een technische commissie die verantwoordelijk is voor het sportinhoudelijk beleid en er is een wedstrijdcommissie die zich bezighoudt met het organiseren van eigen wedstrijden en toernooien en met het ondersteunen van deelname door verenigingsleden aan wedstrijden in binnen- en buitenland.

Bestuur

Het bestuur houdt zich bezig met de beleidsmatige zaken van de schermvereniging, het organiseren van (club)toernooien, het onderhouden van contacten met leden en andere schermverenigingen, tot het werven van subsidie- en sponsorgelden. Het bestuur kan altijd helpende handen gebruiken! Vind je het leuk om af en toe wat voor de vereniging te doen, laat het ons weten!

Ferdi
van der Werf

Voorzitter

vacature

Secretaris

Fred
Hilhorst

Penningmeester

Nieuw bestuur sv SCN

Op de ALV van 20 maart 2023 hebben de leden van schermvereniging SCN een nieuw bestuur gekozen. Fred Hilhorst gaat nog even door als penningmeester, maar Ferdi van der Werf

Lees verder »

Jaarkalender op de website

Vergeet niet af en toe te kijken op onze website naar de aankomende evenementen (https://schermcentrumnoord.nl/events/). Of nog beter: integreer de activiteitenkalender van SCN in jouw agenda (“Abonneer op kalender”).

Lees verder »