Bestuur

Bestuur

Commissies

Binnen de schermvereniging SCN zijn een aantal commissies actief. Deze zijn van groot belang voor de ondersteuning van de schermers en hun sport. Er is een materiaalcommissie die zorgt voor de wapens en uitrustingen van vereniging. Daarnaast is er een technische commissie die verantwoordelijk is voor het sportinhoudelijk beleid en er is een wedstrijdcommissie die zich bezighoudt met het organiseren van eigen wedstrijden en toernooien en met het ondersteunen van deelname door verenigingsleden aan wedstrijden in binnen- en buitenland.

Bestuur

Het bestuur van SCN bestaat uit drie enthousiaste leden. Het bestuur houdt zich bezig met de beleidsmatige zaken van de schermvereniging, het organiseren van (club)toernooien, het onderhouden van contacten met leden en andere schermverenigingen tot het draaien van bardiensten in de eigen kantine. Het bestuur kan altijd helpende handen gebruiken! Vind je het leuk om af en toe wat voor de vereniging te doen, laat het ons weten!

Hiscal
Hendriks

Voorzitter

Lucas Vermeulen

Secretaris

Fred
Hilhorst

Penningmeester

Jaarkalender op de website

Vergeet niet af en toe te kijken op onze website naar de aankomende evenementen (https://schermcentrumnoord.nl/events/). Of nog beter: integreer de activiteitenkalender van SCN in jouw agenda (“Abonneer op kalender”).

Lees verder »

BoS / NNST op 20 november op SCN

Op zondag 20 november organiseert SV SCN weer een BOS/NNST-toernooi. In de ochtend is er een recreatief jeugdtoernooi (floret) is voor alle niveaus (het zogeheten Best-of-Six toernooi). In de middag

Lees verder »

Sporthopper

Sporthopper is een initiatief van 050sport Groningen.  Jongens en mesjes van de basisscholen kunnen 3x per jaar op een voordelige wijze kennismaken met een hele ruime keuze aan sporten. Ook

Lees verder »